Drepturi de autor şi înştiinţări juridice

www.euromusicro.eu este un serviciu gratuit oferit utilizatorilor autorizați, incluzând atâtredarea, cât și descărcarea (copierea) muzicii.

Utilizarea site-ului în scopuri comerciale este supusă prevederilor Legii dreptului de autor și Legilor drepturilor de proprietate intelectuală, așa cum sunt definite acestea de către Convenția de la Berna, precum și acordurilor privind drepturile de autor și acordarea de licențe.

Utilizarea paginii interactive www.euromusicro.eu se adresează doar acelor persoane/firme, cărora le-a fost atribuit un PIN (Număr Personal de Identificare) de către Euromusic s.r.l. Utilizarea neautorizată a PIN-ului este strict interzisă.

Orice abuz, de orice fel, asupra conținutului acestui site (muzical, sau de alt gen) în scopuri străine utilizării normale a producției muzicale, cum ar fi descărcarea neautorizată de muzică în scopuri comerciale și/sau copierea surselor motorului de căutare "MusicSearch" va fi considerat ilegal și, ca atare, va fi supus prevederilor legale în vigoare.

Copyright© EUROMUSIC. Toate drepturile rezervate.