Ajutor

Salvaţi-vă PIN-ul şi Parola!

După ce ați înregistrat pentru prima oară combinația PIN-ului și a Parolei va apărea prima pagină de căutare. Vă sugerăm să le adăugați la rubrica de Preferate (“Favourite” din Internet Explorer), sau să le marcați (“Bookmark”din Safari).

Astfel, nu va mai trebui să le scrieți din nou la fiecare accesare. În scop de referință este util să printați și să păstrați la loc sigur confirmarea primită prin E-mail a PIN-ului si PAROLEI Dumneavoastră.

MusicSearch

1. CĂUTARE RAPIDĂ
1500 CUVINTE CHEIE, 92 LIBRĂRII, 400 INSTRUMENTE MUZICALE

Selectând după Menu-ul de Filtrare, Motorul de Căutare va activa selecțiile dumnevoastra și va găsi muzica care se potrivește perfect acestor criterii, oferindu-vă unul, sau mai multe rezultate.

  1. Alegeți un subiect - CATEGORIE - care se apropie cel mai mult de proiectul dorit.
  2. Dacă apare caseta SUB-CATEGORII, se restrâge selecția.
  3. Alegeţi după: LIBRĂRIE, INSTRUMENTE,GENURI MUZICALE, CUVINTE CHEIE, DURATĂ PIESĂ MUZICALĂ, sau DUPĂ TEMPOUL POTRIVIT.
2. CĂUTARE DUPĂ CATEOGRII

Această opțiune oferă toate categoriile pe o singură pagină. În funcție de selecție s-ar putea să apară subcategorii. Căutarea după GEN va rezulta într-o lista (drop-down) ce cuprinde cuvinte-cheie care indică DURATA și TEMPOUL.

Dați click pe cuvîntul-cheie cel mai apropiat de cerințele dumneavoastră. Va apărea o pagină cu rezultate ce vă va permite să ascultați și să descărcați muzica instant, sau să o arhivați pentru mai tîrziu.

Puteți selecta descărcarea muzicii alese, fie în format WAV original la calitate broadcast-ready (gata de difuzare), fie în format MP3 / 320 kbps.

PROIECTELE MELE

Aici puteți vedea toate proiectele pe care le-ați salvat în trecut, precum și piesele muzicale care sunt incluse în ele.

RECOMANDĂRI SUPLIMENTARE

Folosiți site-ul... bucurați-vă de el... și comunicați-ne orice comentarii aveți...

Suntem aici ca să vă ajutăm!

Dacă întâmpinați dificultăți de ordin tehnic vă rugăm să ne informați imediat și vom face tot posibilul să vă rezolvăm problema.

Copyright© EUROMUSIC. Toate drepturile rezervate.